Criza cauzată de noul coronavirus nu afectează lucrările de reabilitare a drumului în zona Lă­puşului. Astfel în această perioadă se execută lucrările la obiectivul de investiții Reabilitare DJ 109F, limită cu judeţul Sălaj – Târgu Lăpuş – Dămăcușeni – Rogoz, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală I.

 Tonsonul de drum județean ce urmează a fi reabilitat în cadrul acestui proiect are o lungime efectivă de 27,426 km de la km 10+335 (limită cu județ Sălaj) – Tg. Lăpuș – Dămăcușeni – Rogoz.

”Este una dintre cele mai mari investiții pe care le-am prognozat în acest mandat în Țara Lăpușului, vorbim despre Drumul Județean 109 F care face legătura între Rogoz, Dămăcușeni, Târgu Lăpuș, Vălenii Lăpușului, Coroieni, până la limita cu județul Sălaj, vorbim de peste 20 km de drum județean și o sumă o sumă alocată de peste 90 milioane lei. Lucrările au demarat încă de anul trecut, a fost un ritm susținut al lucrărilor, felicit constructorul acestei lucrări care se mișcă într-un ritm alert, așa cum ne-am așteptat. Deja s-au făcut și foarte multe plăți în acest contract, nu există o problemă în ceea ce privește derularea efectivă a contractului care trebuie și finalizat în acest an”, a declarat Gabriel Zetea, președinte Consiliul Județean Maramureș.

 Gabriel Zetea a precizat că în această perioadă se execută lucrările de reabilitare a mai multor drumuri din județ printre care se numără și  Drumul Județean 186 pe Valea Izei și DJ 187 pe Valea Ruscovei.

Articolul precedentKlaus Iohannis a cerut să se revină asupra acordului MAI-BOR
Articolul următorAzi începe testarea pentru COVID-19 în Baia Mare