Polițiștii municipiului Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu, au întocmit dosar penal și desfășoară cercetări pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal, după ce în mediul virtual au circulat informații conform cărora la data de 23 septembrie un băiat de 12 ani, care se afla pe strada Nicolae Grigorescu din municipiu, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care se deplasa cu un autoturism și care s-a oferit să îl transporte până la domiciliu.

Băiatul a refuzat să urce în mașina unui necunoscut, iar bărbatul și-ar fi continuat deplasarea. Până în prezent polițiștii au stabilit că băiatul nu a fost agresat fizic. Totodată polițiștii au luat legătura cu mama minorului, care nu a dorit sa depună plângere pentru vreo faptă. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat.

Polițiștii maramureșeni recomandă tuturor părinților să le amintească copiilor să nu interacționeze cu persoane necunoscute, să nu dea curs ofertelor venite din partea acestora iar în cazul în care sunt abordați să încerce să rețină cât mai multe semnalmente și indicii care ar putea duce la identificarea lor.

Articolul precedentÎncepând de astăzi, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112 se sancționează
Articolul următorConducere suspendată la Urbis Baia Mare! Primarii spun că este management defectuos