Curtea Liceului cu Program Sportiv Baia Mare a intrat în reabilitare, după 40 de ani. Se amenajează un teren de handbal și baschet, dar și spațiile verzi. Planuri sunt și pentru sala de sport a unității de învățământ.

Lucrările la amenajarea curții Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, care nu a mai fost reabilitată de 40 de ani, adică de la înființarea liceului, sunt în plină desfășurare. Ajutată de Consiliul Local, conducerea unității de învățământ are în plan să creeze un spațiu mult mai adecvat pentru elevii acestei școli.

”Se amenajează un teren de handbal și baschet – un teren multifuncțional și se delimitează curtea propriu-zisă a școlii de acest teren plus zone verzi, zone de recreere cu băncuțe”, a arătat Adrian Gherghel, directorul liceului.

Directorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare mai spune că, în primăvara anului viitor, după ce se vor termina toate licitațiile, liceul și internatul vor intra într-un amplu proces de reabilitare, o lucrare complexă ce vizează anvelopare termică, schimbări de geamuri, acoperiș și lucrări la instalația termică.

”Și sala de sport este inclusă, suntem la faza de proiect D.A.L.I. în momentul acesta dar avem speranța că tot în cursul anului viitor să intre într-o reparație capitală. Pe lângă asta, din discuțiile avute cu domnul primar, există posibilitatea și deja s-a început procedura de accesare a unor fonduri pentru construirea unei noi săli de sport pe zona care este disponibilă în curtea școlii”, a mai spus Adrian Gherghel

Lucrările de reabilitare a sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv sunt  mai mult decât necesare.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedent4 tineri din Portugalia, Spania si Franta vor desfasura timp de 11 luni activitati pentru copiii si tinerii din Baia Mare si Cavnic
Articolul următorVictorie pentru selecționata Maramureșului la ultimul meci din cadrul Turneului Speranțelor