În perioada 27-28.06.2019 Serviciul Județean Anticorupție Maramureș a desfășurat o acțiune de prevenire a corupției adresată cetățenilor din zonele turistice din proximitatea Mânăstirii Bârsana din localitatea Bârsana și Cimitirului Vesel din localitatea Săpânța, obiective turistice de pe raza județului Maramureș.

În acest sens, turiștilor le-au fost oferite flyere cu tematică anticorupție și le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a D.G.A., infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, consecințele săvârșirii faptelor de corupție, popularizarea Call Center-ului Anticorupţie 0800.806.806, precum și datele de identificare ale SJA Maramureș.

Cetățenii județului Maramureș care doresc să ia atitudine împotriva faptelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare telefonică gratuită la Call Center Anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

Reamintim faptul că, la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, al cărui sediu se află în municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, tel./fax 0262204264

Articolul precedentMARAMUREȘ: 21.500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti
Articolul următorDIGITARIUM SHOW: Premieră la Complexul Astronomic Baia Mare