Foto arhiva

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează în data de 24 septembrie 2018, cu începere de la ora 11:00, o sesiune de instruire pentru agenții economici, pe tema:Obţinerea unor finanţări prin H.G. nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie

Sesiunea de instruire va fi susţinută de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-NapocaBiroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate, care va face o prezentare generală a prevederilor H.G. nr. 807/2014, cu modificările și completările ulterioare, a Ghidului solicitantului – Revizia 2, precum şi a Ghidului de plată – Revizia 2.

În cadrul acestei întâlniri nu se vor analiza proiecte de investiţii şi nu se va stabili eligibilitatea acestora. Stabilirea eligibilităţii unui proiect de investiţii se poate determina numai după depunerea Cererii de acord pentru finanţare, însoţită de documentele justificative, conform prevederilor legale şi doar după finalizarea procesului de analiză.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Baia Mare, bd. Unirii nr. 16, parter, Sala Polivalentă. Participarea este gratuită! Pentru înscrieri și informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la tel.: 0262221510, 0362405303; fax: 0262-225794; e-mail: [email protected]. Persoana de contact: Alina Dulf, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

Articolul precedent În Sighetu Marmației s-ar putea construi o nouă grădiniță
Articolul următorRecomandările specialiștilor pentru o alimentație sănătoasă