Acțiune de amploare astăzi în Sighetu Marmației. Polițiștii din mai multe structuri au tras pe dreapta zeci de mașini și le-au verificat amănunțit. Oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni și zeci de autoturisme au rămas fără plăcuțele de înmatriculare.

Este vorba despre o acțiune cu scopul de a preveni producerea de accidente de circulație, victimizarea participanților la trafic și depistarea și luarea măsurilor legale față de cei care nu respectă prevederile privind circulația pe drumurile publice.

”Desfășurăm acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe toate liniile de activitate, încercăm să depistăm conducători auto care consumă băuturi alcoolice sau substanțe stupefiante, verificăm legalitatea documentelor și nu în ultimul rând gradul de siguranță al ocupanților din autovehicul. La aceastăa cțiune sunt cooptate structuri de la nivel național inclusiv din București. Sunt foarte multe sancțiuni aplicate, o să comunicăm mai multe la sfârșitul acestei acțiuni”, a declarat un comisar șef.

Acțiunea se va desfășura în mai multe zone ale țării.

Articolul precedentTrafic blocat din cauza unui accident de circulaţie
Articolul următor241 de furturi din locuințe în județului Maramureș, în primele 5 luni ale anului 2019