Chiar dacă la toate unitățile de învățământ ar trebui verificate sistemele de încălzire încă de la începutul sezonului rece, în luna decembrie în județul nostru sunt câteva școli unde sistemele de încălzire sunt în reparații.

În județul Maramureș există 139 de unități școlare în care sistemul de încălzire funcționează pe gaz, 227 pe lemne, 3 pe combustibil lichid, 7 pe gaz și lemne, 6 cu alimentare electrică și 2 pe peleți.

”În cazul a 3 unități școlare sistemele de încălzire sunt în reparație/reabilitare. Este vorba despre școala Gimnazială nr.2 Șomcuta Mare, Școala Primară Sârbi, comuna Budești, Liceul Tehnologic Poienile de sub Munte”, a precizat Antoneta Bolchiș, purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Maramureș la toate unitățile școlare, cu excepția celor la care sistemul de încălzire este în reparații, este asigurată funcționarea instalațiilor de încălzire. Sunt și câteva cazuri în care s-au semnalat probleme minore dar care nu afectează funcționarea sistemului și care sunt în curs de rezolvare.

 

Articolul precedentAutoutilitară în valoare de 48.000 lei căutată de autoritățile din Norvegia, descoperită de polițiștii de frontieră
Articolul următorStație de tratare și potabilizare a apei pe fonduri europene într-o comună din Maramureș