Aseară, 08 decembrie, la ora 21.00, în timp ce polițiștii din Sarasău se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.N.19 au observat un autoturism care circula haotic având direcţia de deplasare dinspre Sarasău înspre Sighetu Marmației.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire al autoturismului, prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliție.

După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea până la ieșirea din comuna Sarasău, moment în care acesta a oprit autoturismul pe marginea părții carosabile.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani din Cîmpulung la Tisa, care emana halenă alcoolică .

În autoturism se mai afla un bărbat în calitate de pasager, care emana halena alcoolică,  iar la vederea organelor de poliție a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost condus la Spitalului Municipal Sighetu Marmației, ulerior acesta a fost internat la Sectia Psihiatrie.

Întrucât șoferul a refuzat să coopereze cu organele de poliție, a fost condus la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Totodată, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedent7 certificate de înmatriculare reţinute de poliţiştii din Şomcuta Mare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET