În perioada 2 – 4 octombrie 2019, secția Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare a participat, cu spectacolulPetrică și lupul”, regia Iulian Bulancea, la două festivaluri importante de animație organizate la Timișoara și la Arad. 

Pe 3 octombrie, a avut loc întâlnirea actorilor băimăreni cu publicul  Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara, în cadrul Festivalului Internațional de Animație ”Sub bagheta lui Merlin”  ediția a IV-a, iar la Arad, au participat la cea de-a XX-a ediție a FestivaluluiInternațional al Teatrului de Animație Euromarionete 2019, organizat de Teatrul ClasicIoan Slavici.

Aceste festivaluri au reunit trupe de teatru din România, Moldova, Canada, Japonia, Spania, Grecia, Bulgaria și Ungaria.

Juriul festivalului din Timișoara a acordat spectacoluluiPetrică și lupulPremiul pentru Interpretare și tehnică de animație.

În perioada următoare, pe 18 octombrie 2019, spectacolulPetrică și lupul” a fost selectat participe încadrul Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși șiMarionete „Puck”, organizat de Teatrul de Păpuși „Puck”, Cluj Napoca.

Articolul precedentCampanie de informare a angajatorilor care au salariaţi cetăţeni străini non UE
Articolul următor50 de borșeni au donat sânge, pentru cei aflați la nevoie