Astăzi 21 octombrie, în holul Palatului Administrativ din Baia Marereprezentanții Consiliului Judeţean Maramureş şi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş au distribuit echipamentul sportiv pentru echipele de Ligile 4 şi 5.

Acest lucru a fost posibil în baza proiectului „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori”, fiind invitați toți reprezentanții acestor două Ligi din Maramureș. 

În acest scop instituția județeană a alocat suma de 500.000 de lei. 

Zoltan Szekely, președintele AJF Maramureș a arătat că astfel au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 și Under 11, urmând ca, la sfârşitul acestei luni, să primească mingi şi echipele participante la interliga de iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene” şi Trofeul „Gheorghe Ola”.

De asemenea au primit echipament sportiv și echipele de seniori care participă la Ligile 4 şi 5, respectiv mingi pentru echipele de juniori din Liga 4. 

”O mare parte din bani i-am cheltuit deja, prin premierea cu cupe și medalii a echipelor participante la ediția trecută. Mai mult, toate echipele care s-au înscris în acest an la nivelul copii și junior au fost premiate cu mingi”, a declarat Zoltan Szekely

La festivitate  au fost premiate echipele de seniori care au primit echipamente sportive, respectiv șort, jambier, tricou și o geantă pentru cei din Liga a 5-a și șort, jambier, tricou, trening și mingi pentru cei din Liga a IV-a. 

Articolul precedentO nouă zi de audieri în cazul pădurarului mort
Articolul următorRemake Music Show la Teatrul Municipal cu Grupul Ad Libitum Voices