Polițiștii din Baia Sprie, în timp ce executau serviciul de supraveghere al traficului rutier pe drumul comunal nr. 5, pe strada Ignișului, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei. Incidentul a avut loc sâmbătă.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, până pe raza localității Chiuzbaia, pe o distanță de aproximativ 7 kilometri, unde, din cauza condițiilor stării carosabilului acoperit cu zăpadă, s-a împotmolit și nu și-a mai putut continua deplasarea.

La volan, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani din Satu Nou de Jos, iar, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării alcoolscopice a tânărului, etilotestul a indicat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, polițiștii au luat măsurile legale conform competențelor și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Noi lăsăm trădătorii să pună lacătul pe tot? Nu v-ați săturat de „patriHoți”?
Articolul următorSONDAJ: 40% dintre copii sunt victime ale cyberbullying-ului! Jumătate afirmă că acest lucru se întâmplă cel puțin o dată pe săptămână