Copiii de la Grădinița nr.9 din Sighetu Marmației au avut parte astăzi de o surpriză din partea cadrelor didactice. În cadrul proiectului ”Sus cortina pentru toți copiii” educatorele le-au pregătit micuților o piesă de teatru în aer liber.

În grădina unității de învățământ copiii s-au bucurat de piesele de teatru puse în scenă chiar de către educatoarele lor.

”Astăzi în grădinița noastră se dă startul proiectului Sus cortina pentru toți copiii. Este un proiect care începând din anul 2014 l-am organizat în variantă locală, județeană după care a ajuns să intre în calendarul activităților regionale. Astăzi practic deschidem proiectul cu un spectacol destinat copiilor noștri. S-au organizat piese de teatru de păpuși și teatru pentru copiii noștri și nu numai. Sunt încântați, atunci când le comunicăm că vine teatrul în grdăiniță, sunt foarte fericiți. Noutatea este că pesele de astăzi sunt pregătite de educatoarele din grădinița noastră”, a precizat Ileana Berci, cadru didactic.

Curtea grădiniței a răsunat de răsul copiilor iar la finalul pieselor de teatru prichindeii și-au aplaudat educatoarele.

Articolul precedentFără permis au urcat la volan, după ce au consumat alcool
Articolul următorUNDER 19: FC Suciu de Sus, la turneu semifinal în Siret