Polițiștii de frontieră de maramureșeni au descoperit 5.800 de pachete cu țigări de proveniență Duty Free, în valoare de 67.600 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

 

În data de 12 august, la ora 13.45, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au descoperit abandonate pe direcția localității Crasna Vișeului, județul Maramureș, 12 colete voluminoase, ambalate în folie de culoare neagră, care conțineau țigări.
Imediat au fost informate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.
Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.800 pachete cu țigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de 67.600 lei.
În cauză, poliţiştii de frontieră maramureșeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentMinivacanță în siguranță, alături de jandarmii maramureșeni! Oamenii legii, prezenți la evenimentele organizate în județ, dar și în stațiunile montane
Articolul următorMaramureșean, arestat preventiv pentru pornografie infantilă