Peste 700 de pachete de țigări de contrabandă și câteva aproape 30 de parfumuri contrafăcute au fost descoperite de polițiștii maramureșeni în locuința unui bărbat din Sighetu Marmației, în urma unei percheziții efectuate vineri. Bărbatul vindea produsele pe internet. 

 

 

Azi, 11 decembrie, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Sighetu Marmaţiei poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au efectuat o percheziţie la un imobil de pe strada Gheorghe Şincai din municipiu Sighetu Marmaţiei, a transmis IPJ Maramureș.

La faţa locului poliţiştii au identificat 14.100 de ţigarete de provenienţă ucraineană şi dutty – free şi 29 de parfumuri despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute şi pe care un bărbat de 40 de ani, le oferea spre vânzare prin intermediul internetului.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi expertizării acestora.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCulisele statului paralel | Privatizarea Petrom. Cum pierde statul sute de milioane de euro – Legea redevențelor, ignorată de autorități
Articolul următorCulisele statului paralel. Declinul industriei petrochimice din România