Doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa au fost identificați de polițiști după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ situată în oraș, cauzând un prejudiciu de 20.000 de lei.

 

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Borșa au fost sesizați telefonic la data de 11 noiembrie, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei școli gimnaziale din oraș, de unde au sustras mai multe bunuri.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului, stabilind faptul că, fapta a fost comisă în cursul nopții, iar persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi pătruns în interiorul școlii aflată în reabilitare prin forțarea sistemului de închidere de tip yală.

În cauză, au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii faptei de furt calificat și s-a constatat faptul că, în urma valorificării informațiilor obținute au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa”, a precizat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentOrganizatorii festivalului UNTOLD anunță că vor scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente 
Articolul următorAutospecială de poliție implicată într-un accident, în Rona de Sus