În ultimele 48 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Flăcările au afectat o casă, o centrală termică și un cămin cultural.

 

Astfel, duminică, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit la Strâmtura, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Flăcările au distrus circa 120 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 100 de metri pătrați de pod din lemn. De asemenena, în urma incendiului s-au deteriorat un perete exterior, mobilierul și parchetul dintr-o încăpere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum deteriorat.

Luni, la Vadu Izei, o centrală termică a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars circa 10 metri pătrați de șarpantă, centrala termică, instalația electrică și sanitară. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire.

Astăzi, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit, alături de S.V.S.U. Poienile de Sub Munte și Ruscova, în Poienile de Sub Munte pentru lichidarea incendiului izbucnit la căminul cultural. Focul a distrus circa 80 % din suprafața acoperișului din lemn și o anexă. Intervenția pompierilor a durat mai bine de 3 ore, iar în urma incendiului nu au rezultat victime.

 

FOTO: ARHIVĂ

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCu drag, despre România! Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, despre adevărata valoare a județului Dâmbovița – joi, ora 20:00
Articolul următorSCANDAL uriaș în Parlament: îmbrânceli și înjurături de nedescris – Doar aleșii locali vor avea salarii majorate