Trei bărbați din Sighetu Marmației au fost amendați în weekend de polițiști, după ce s-au luat la bătaie și au distrus un autoturism. 

 

Polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați sâmbătă seara prin apel 112 de către un bărbat de 46 de ani din municipiu cu privire la faptul că pe strada Iapa are loc un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii din Sighetu Marmației au identificat apelantul și alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 si 48 de ani, și au constatat faptul că pe fondul unor neînțelegeri, unul dintre aceștia a distrus parbrizul unui autoturism.

Persoanele implicate în altercație au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61 din 1991 pentru provocare, respectiv participare la scandal și pentru împiedicarea sub orice formă a organului de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori a altui organ de stat de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii 

Sursa: Realitatea de Maramures