A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție a Turneului Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României. 

În a treia etapă din Turneul Speranțelor, selecționata Maramureșului a întâlnit pe terenul din Șomcuta Mare reprezentativă similară a județului Sălaj. Victoria a revenit gazdelor cu scorul de 5-1, după patru goluri înscrise de Emanuel Morar de la Plimob Sighetu Marmației și unul aparținându-i lui Alex Karanci de la CSȘ 2 Baia Mare. Este a treia victorie pentru maramureșeni, după rezultatele 3-2 cu Bistrița pe propriul teren și 3-2 în deplasare în Satu Mare.

La nivelul țării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 23  septembrie, când Maramureșul va întâlni Bihorul.

 

Articolul precedentCampania națională de prevenire a traficului de persoane ”CUNOAȘTE-ȚI DREPTURILE! RESPECTĂ-ȚI OBLIGAȚIILE!
Articolul următorNiciun candidat nu a fost admis la proba scrisă a concursurilor organizate recent de Primăria Sighet