Un bărbat din Borşa a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea a cinci persoane, după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi fără a avea permis.Accidentul s-a produs luni seara, pe strada Victoriei din Borşa. În evenimentul rutier a fost implicată și o mașină a poliției.

Cercetările poliţiştilor au relevat că  bărbatul, de 53 de ani, care conducea  autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţiei, condusă regulamentar de un agent de poliţie de 22 de ani. În urma impactului, autospeciala de poliţie a fost proiectată în şanţul din partea stângă, iar autoturismul condus de borşean a acroşat un altul, condus regulamentar în spatele autospecialei de poliţie, de un băimărean de 46 de ani.Cei trei conducători auto, o pasageră de 22 de ani din autospeciala de poliţie şi o pasageră de 47 de ani din autoturismul care a pătruns pe contrasens au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului care a provocat accidentul concentraţia indicată a fost de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Mai mult, verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Borșeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Articolul precedentDeplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere
Articolul următor160 de președinți de secții de votare din județul Maramureș au fost înlocuiți sau se află în procedură de înlocuire