Un poliţist aflat în timpul liber a salvat de la moarte un copil de patru ani care s-a înecat într-o piscină dintr-o pensiune din judeţul Tulcea. Băiatul salvat de poliţist este din Maramureș şi era în vacanţă cu familia însă era nespuravegheat când s-a produs incidentul.

Copilul de 4 ani nesupravegheat de părinți a intrat într-o piscină din cadrul unei pensiuni din localitatea Murighiol, fără a ști să înoate și fără a avea materiale ajutătoare de înot. În acel moment, un polițist din cadrul Postului de Poliție Mahmudia, aflându-se în timpul liber în acel loc, a auzit țipetele de ajutor a unei persoane care a observat pe fundul piscinei un băiețel de 4 ani.

”Polițistul a intervenit imediat să-l salveze, a sărit în apa adâncă de peste 1,60 metri, l-a adus pe copil la suprafața piscinei și a început de urgență să-i efectueze manevre de resuscitare până la venirea cadrelor medicale. În urma intervenției polițistului, copilul a fost salvat”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Tulcea.

Ulterior, minorul a fost preluat de către un elicopter S.M.U.R.D și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Constanța pentru investigații medicale. Polițistul care a salvat viața copilului de 4 ani, este agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia din anul 2006.

 

Articolul precedentNavetiştii se plâng de şoferii microbuzelor de pe ruta Baia Mare – Sighet
Articolul următorUn tânăr arădean a fost tâlhărit în mijlocul oraşului