Singurul lucru pe care nu l-a luat în considerare un tânăr, care a sustras o geantă dintr-o maşină, a fost că poliţiştii intervin de fiecare dată când observă că se comit infracţiuni, inclusiv în timpul liber, când nu poartă uniformă.

Pentru un agent de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Seini, ziua de lucru nu s-a terminat la ora 16.00. Ieri după-amiază, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Baia Mare, a observat gesturile unui tânăr şi străduinţă cu care a reuşit să ia o geantă, printr-un geam al unui autoturism lăsat deschis.

În momentul în care acesta a încercat să se strecoare printre celelalte maşini, poliţistul nu a pierdut nicio secundă şi a fost pe urmele lui. Observând că este urmărit, tânărul a luat-o la fugă, a aruncat geanta în râul Săsar şi a încercat să scape, dar fără şanse.

Agentul de poliţie l-a prins şi imobilizat până la sosirea echipajului de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare. A fost identificat un tânăr de 27 de ani, din Baia Mare, iar geanta a fost recuperată şi predată victimei, o băimăreancă de 68 de ani.

Poliţiştii au întocmit acte procedurale pentru comiterea infracțiunii de furt, însă victima a ales să se împace cu cel care a vrut să o lase fără geanta cu bani.

Articolul precedentConsiliul Județean Maramureș, coautor la lansarea volumului ”Arta din România”
Articolul următorA fost desemnat preşedintele Biroului Electoral Judeţean Maramureş