Sorin Șerban, component al echipei de fotbal Minerul Baia Mare, continuă să reconfirme talentul său fotbalistic, dar și munca depusă în teren. Tânărul a fost convocat la stagiul de pregătire pe care echipa națională a României Under 19 o va susține în Grecia.

Reunirea lotului va avea loc în data de 4 februarie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Potrivit programului, deplasarea în Atena se va face în 7 februarie, urmând ca în 12, respectiv 14 februarie echipa națională Under 19 să joace două partide amicale în compania reprezentativei similare a Greciei.

Sorin Șerban a făcut primii pași în fotbalul de performanță în anul 2007, legitimat fiind la CS Mara 2010 Baia Mare, sub comanda antrenorului Robert Mezei. 5 ani mai târziu s-a transferat la Sporting Recea unde a fost antrenat de Dănuț Sabou. În sezonul 2016-2017 a fost împrumutat la Viitorul Ulmeni, avându-l ca antrenor pe Dorin Toma, iar din vara anului 2018 este jucătorul echipei Minerul Baia Mare, jucând pe postul de fundaș stânga.