Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a provocat un scandal sâmbătă seara în scara unui imobil din Baia Mare, a sărit de la etajul al doilea, în timp ce un polițist și un jandarm încercau să îl imobilizeze. Scandalagiul a fost transportat la spital. Bărbatul este cercetat acum pentru ultraj. 

 

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în scara unui imobil de pe strada Grănicerilor, un bărbat provoacă scandal.

La fața locului, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, a identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, care părea să fie sub influența băuturilor alcoolice. 

Acesta a refuzat cooperarea cu echipajul de poliție, manifestându-se agresiv, atât verbal, cât și fizic, motiv pentru care s-a încercat imobilizarea acestuia. 

Bărbatul a fugit și s-a aruncat pe geam, de la etajul al doilea al imobilului.

La fața locului, a fost prezent și un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la spital, în vederea efectuării de investigații medicale. 

În cauză, se continuă cercetările și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Sursa: Realitatea de Maramures