Campioana Maramureșului la Under 19 a dispus de CSM Olimpia Salonta în etapa interjudețeană cu scorul general de 3-0, calificându-se astfel la turneul semifinal zonal din Siret.

În Seria Sud a Ligii a patra – juniori, sezonul 2018/2019, FC Suciu de Sus a defilat, terminând neînvinsă parcursul de 18 etape. Echipa antrenată de Dinu Cociș a avut cel mai prolific atac din Sud precum și cea mai puternică apărare. De asemenea, principalii marcatori ai Seriei Sud sunt componenți ai echipei din Suciu de Sus. Este vorba despre Mihai Pop și Cristian Pop.

Din postura de campioană a Sudului, FC Suciu de Sus a întâlnit în finala Maramureșului campioana Nordului – Plimob Sighetu Marmației. Cu 2-1 s-a impus gruparea antrenată de Dinu Cociș în fața sighetenilor, golurile învingătoarei fiind înscrise de Mihai Pop și Laurențiu Cristea. În prima manșă a etapei interjudețene Under 19, FC Suciu de Sus a învins acasă la limită CSM Olimpia Salonta, golul victoriei fiind înscris de Cristian Pop. În manșa retur, campioana Maramureșului a bifat victoria cu 2-0, golurile avându-i ca autori pe Laurențiu Cristea și Mihai Pop.

Cu scorul general de 3-0, FC Suciu de Sus a obținut astfel calificarea la turneul semifinal al zonei 1, programat pentru 14-18 iunie în Siret. Maramureșenii vor întâlni în 14 iunie, de la ora 16.00, pe ACS Sporting Apahida. Duminică, 16 iunie, tot de la ora 16.00, FC Suciu de Sus se va confrunta cu gazda turneului, CS Zimbru Siret. De la ora 16.00, în 17 iunie, elevii lui Dinu Cociș vor evolua în compania LPS Bacău. Campioana Maramureșului va încheia turneul semifinal în 18 iunie, de la ora 18.00, atunci când va juca împotriva ACS Sporting Iași.

La nivel național sunt organizate patru turnee zonale semifinale. Câștigătoarea fiecărui astfel de turneu se califică la etapa finală, care va avea loc în 20 și 21 iunie.

Articolul precedentTeatru în aer liber pentru copiii de la o grădiniță din Sighetu Marmației
Articolul următorIncendiu la Oficiul Poștal nr. 1 din Sighetu Marmației