Cerul a fost variabil, mai mult noros noaptea si au cazut precipitatii sub forma de ploaie. In zona montana inalta, la inceputul intervalului si in cursul noptii, a nins slab. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta.

Temperaturile au fost pozitive. Cel mai rece a fost la Cavnic si Targu Lapus 2 grade Celsius. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe sectoarele de drumuri publice din judet. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este umed in zona montana inalta (Pasul Prislop), partial uscat in zonele de deal si uscat in zona de ses. Strat de zapada se gaseste in zona montana inalta si masoara 2 cm la Vf. Iezer. Cerul este acoperit pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice, vizibiltatea in trafic este buna. Vantul sufla slab, dar prezinta intensificari trecatoare in zona montana inalta. Debitele si nivelurile principalelor cursuri de apa au fost usor variabile. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Vremea va fi deosebit de calda in judet pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 14 grade, iar cele minime intre -1 si 4 grade.

Noaptea si dimineata, in zonele joase, izolat se va semnala ceata. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: 3 grade la Ocna Sugatag si Cavnic, 4 grade la Targu Lapus, Viseu de Sus si Borsa, 5 grade la Sighetu Marmatiei, 6 grade in Baia Sprie, 7 grade in Seini si Șomcuta Mare, 8 grade in Baia Mare.

Articolul precedentȚigări de contrabandă, în valoare de aproximtiv 81.000 lei, confiscate la frontiera de nord
Articolul următorȘedință solemnă în Parlament cu prilejul aniversării a 30 de ani de la Revoluție