S-a dat startul taberei de vară organizate la Sighet de cluburile Rotary Voievodal, Rotaract și Rotary Sighet. Zeci de tineri sosiți din toate colțurile lumii în cadrul acestei tabere s-au întâlnit oficial și cu membrii cluburilor organizatoare, la Primăria Sighet. 

În zilele pe care le vor petrece în Maramureșul voievodal, tinerii vor vizita cele mai atractive obiective turistice și se vor familiariza cu obiceiurile populare, cu dansul și cântecul moroșenesc.
”Bună ziua și bine ați venit la Sighetu Marmației, tinerilor și frumoșilor reprezentanți ai taberei noastre. Mă bucur că numărul fetelor este atât de mare pentru că unde sunt fete este lumină, dragoste, căldură, zâmbet, frumusețe etc.”, a spus primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.
”Prima dată trebuie să mărturisesc că sunt surprins de succesul pe care această tabără îl are și de faptul că organizația noastră Rotary are oportunitatea să vă ofere posibilitatea ca în ciuda diversității naționalităților și ariilor geografice, să vă întâlniți în țara asta minunată, să o descoperiți cultural și nu numai și să vă ofere o platformă de comunicare vouă, celor care peste câțiva ani, vă veți număra printre liderii țărilor voastre”, a transmis tinerilor Cristian Jurji, guvernatorul District 2241 România-Moldova.
”Sunt fericit că și în acest an au venit atât de mulți tineri din foarte multe țări, prietene rotariene. La ora actuală, în Districtul nostru, România și Republica Moldova 2241 sunt 5 astfel de tabere”, a spus Emil Sopoian, fost guvernator District 2241 România-Moldova.
Articolul precedentSindicaliştii din domeniul tineret şi sport fac grevă
Articolul următorPercheziţii de amploare în Maramureş la peste 51 de persoane