Managerii de firme din Maramureș s-au reunit astăzi 25 octombrie, în Baia Mare pentru festivitatea de premiere a celor mai performante afaceri din județ. Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș a premiat firmele, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Centrul de Instruire şi Marketing din Baia Mare.
„Topul firmelor Maramureș a fost realizat în baza unui clasament întocmit în funcție de rezultatele financiare ale agenților economici maramureșeni în cursul anului trecut. La realizarea topului au stat indicatori precum cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficienta utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare și eficienţa utilizării capitalului angajat” a explicat președintele CCI Maramureș, Florentin Tuş.


Evaluarea nivelului de performanţă al firmelor din top se realizează în baza unei metodologii unitare la nivel naţional, elaborată de Camerele de Comerț și Industrie din România pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obținute și raportate de firme.
Clasamentul din acest an cuprinde 127 de companii din Maramureș grupate pe clase de mărime și domenii de activitate. Împreună însumează aproape 6 miliarde de lei, acumulând un profit brut de peste 350 de milioane de lei și un total de 18.620 salariați. Companiile din clasamentul Topul Firmelor maramureșene reprezintă domeniile: agricultura, silvicultura, pescuit, cercetare-dezvoltare și high-tech, comerț, construcții, industrie, servicii și turism, cele mai multe activând în industrie, comerț și servicii.La aceeași manifestare au fost numiți și managerul anului în persoana lui Kala Csaba și femeia manager a anului, respectiv Angela Sandor.


Festivitatea de premiere din cursul dimineții vă fi urmata în aceasta seara de un bal al laureaților.

Articolul precedent22.868 de fermieri maramureșeni își vor primi banii de la APIA în aceste zile
Articolul următorElevii din învăţământul primar şi preşcolarii intră astăzi în vacanţă