Bărbatul ucrainean care a fost răpit de alți trei concetățeni de-ai lui, ar fi fost confundat cu o altă persoană, transmite IPJ Maramureș. „Răpitul” nu dorește să depună plângere, însă polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autoturismului și a răpitorilor.

 

 

Potrivit IPJ Maramureș, ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112. cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie ucraineană a fost băgat cu forța într-un autoturism în fața unui imobil de pe bulevardul Independenței din municipiu. 

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce doi bărbați de 38 respectiv 39 de ani din Ucraina, au ieșit din scara unui bloc, în fața lor a oprit un autoturism din care au ieșit trei persoane.

Acestea le-au cerut bărbaților sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat și cele trei persoane și s-au îndreptat spre strada Eroilor.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni.

Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană și că nu dorește sa depună plângere împotriva persoanelor din autoturism sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum și a ocupanților acestuia și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Maramureș.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentContractul de privatizare al Petrom ar putea fi anulat. Ce spune fostul șef al CCR, Augustin Zegrean
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET