Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș vor organiza în 18 iulie 2019, de la ora 11:00, o nouă ediție a acțiunii”CAFENEAUA OAMENILOR DE AFACERI”.

 În cadrul întâlnirii, oficiali ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș vor aborda aspecte legate de:

  • Modificările Codului Muncii,
  • Legea zilierilor,
  • Legislația privind securitate ași sănătatea în muncă specific sezonului
  • Legislația specific domeniului construcțiilor.

 

Înscrieri la CAFENEAUA OAMENILOR DE AFACERI se pot face la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, tel. 0262.221510 sau e-mail: [email protected]. Termenul limită de înscriere: 10 iulie 2019. Participarea este gratuită.

Seminarul se înscrie în sesiunile de informare și instruire a agenților economici asupraunor aspectelegislative naționale pe care Camera de Comerț și Industrie Maramureș le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu și cu alte entități.

CAFENEAUA OAMENILOR DE AFACERI este un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureş în cadrul căruia sunt dezbătute problemele economice, tehnice, financiare, legislative, administrative cu care se confruntă operatorii economici din judeţ.La dezbateri sunt invitaţireprezentanţi ai administraţiei publice locale, centrale, personalităţi ale vieţii politice, economice, comerciale care pot să contribuie la clarificarea aspectelor ridicate de oamenii de afaceri maramureşenişi totodată pot să vină cu soluţii de rezolvare a problemelor care afectează bunul mers al activităţii oamenilor de afaceri, respectiv al firmelor maramureşene.

Articolul precedentJandarmii maramureşeni aniversează 100 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Ardelene
Articolul următorITPF SIGHET: Trei cetățeni din Gambia, opriți la frontiera de nord a țării