Caz șocant în Maramureș. O femeie ar fi fost înjunghiată cu cuțitul de mai multe ori în abdomen de un tânăr care s-a supărat că aceasta nu a vrut să redeschidă barul pentru el. Teribilul incident s-a petrecut duminică seara în localitatea Lăpuș.

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus efectuează cercetări și investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care femeia de 41 de ani, a suferit leziuni corporale și în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală. La finalizarea cercetărilor și după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș tânărul de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la omor, a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării expertizei neuropsihiatrice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.