Camera de Comerț  și Industrie Maramureș în parteneriat cu Primăria municipiului Sighetu Marmației organizează în perioada 9-11 august cea mai mare expoziție de bunuri de larg consum, cu vânzare, din nordul județului, Expo Marmația. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în 9 august la ora 12:00.

Evenimentul se va desfășura în sala de sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara” din Sighetu Marmației cu intrare prin curtea Muzeului Maramureșului.

”Camera de Comerț și Industrie Maramureș invită pe toată lumea să participe la expoziția Expo Marmația în perioada 9,10 și 11 august în intervalul orar 11:00:20:00. Această expoziție este prima ediție a unui târg general pe care îl organizăm în Sighetu Marmației și aici am reușit să aducem expozanți din mai multe județe din țară, vorbim aici de București, Constanța, Arad, Suceava, Bihor, Cluj, Maramureș bineînțeles și firmele care sunt prezente în această expoziție aduc produse începând de la îmbrăcăminte, încălțăminte și până la panouri solare, mobilă, sisteme inovative de termoizolare cu hârtie, ceaiuri, tot ceea ce înseamnă bunuri de larg consum”, a declarat Adrian Nicolaescu, director Târguri Promovare CCI Maramureș.

De la Expo Marmația nu va lipsi nici standul cu mașini. Intrarea la eveniment este gratuită.

”Sperăm noi că sighetenii vor fi receptivi și vor vizita această expoziție ținând cont că intrarea este gratuită în intervalul orar 11:00-20:00. Îi așteptăm pe sigheteni și nu numai, să viziteze această expoziție de bunuri de larg consum și sperăm ca expoziția să devină una de referință”, a adăugat Adrian Nicolaescu.

Firmele prezente la Expo Marmația vor expune o gamă diversificată de produse la cele mai accesibile prețuri.

Articolul precedentAu început lucrările la bazinul descoperit de înot
Articolul următorBÂRSANA: S-a semnat contractul pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă