După mai bine de un an, anchetatorii au un inculpat în cazul omorului Esterei, fetița de 5 ani din Baia Mare, care a fost violată și apoi ucisă. Este vorba despre un minor de 17 ani care a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost pus sub inculpare pentru violarea și uciderea copilei iar în cauză se desfăşoară activităţi procedurale, de către procurorul de caz.
Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurărilor în care s-au comis faptele.

“Polițiștii din cadrul IPJ Maramureș împreună cu cei din cadrul Direcției de Investigații Criminale continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și continuă activitățile procedurale specifice în acest caz”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.


Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe langă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor declară că a fost un caz foarte complicat iar pentru a nu prejudicia în acest moment mersul anchetei, urmează să fie făcute publice și alte detalii suplimentare.

În bază probatoriului administrat, tanărul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că micuța de 5 ani a fost omorâtă în seara zilei de 30 aprilie 2018. Anchetatorii au prelevat probe ADN de la sute de oameni, însă rezultatele au fost tot timpul negative.
Totuși, s-a stabilit atunci că ar fi vorba despre un adolescent.

Articolul precedentDrumuri afectate de caniculă
Articolul următorProiecte votate pe bandă rulantă