Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș au organizat „Cafeneaua Oamenilor de Afaceri”.

Seminarul de informare, ce a avut ca temă principală ”Codul Muncii”, a reunit aproximativ 35 de reprezentanți ai mediului de afaceri din județul Maramureș.

S-au purtat discuții despre Legea 132/2019 care odată cu data de 18 iulie a adus noi modificări și completări reglementărilor privind zilierii, contractele colective de muncă, regulamentul intern al firmelor, Ordonanţa de Urgenţă Nr. 28 din 30 iunie 2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 344/2006 privind detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale și alte subiecte de interes abordate atât de participanți cât și de Mircea Onea, consilier Relații Publice în cadrul ITM Maramureș.

 ”Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă să organizeze astfel de acțiuni, indiferent de sezon.Considerăm că este oportun să venim în sprijinul reprezentanților din mediul de afaceri cu sesiuni informative cu participare gratuită, prin care să le aducem în atenție ultimele noutăți legislative utile pentru buna desfășurare a activității firmelor acestora.” a declarat FLORENTIN-NICOLAE TUȘ, președinte CCI Maramureș.

 

Articolul precedentBINE DE ȘTIUT: Modificări în reglementările privind munca zilierilor
Articolul următorAbsolvenții sunt așteptați să își depună dosarele pentru șomaj