În 22 martie în Baia Mare va avea loc deschiderea primei ediții a Târgului de Turism al Maramureșului. Evenimentul este organizat  în parteneriat cu Primăria Baia Mare, Consiliul Județean, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și Aeroportul Internațional Maramureș, cu suportul agențiilor de turism partenere din zonă.

Evenimentul debutează la Millenium Business Center, din str. Vasile Lucaciu, nr.2.

”Acest Târg de Turism al Maramureșului se vrea a fi o replică la scară mică a Târgului de Turism al României. Noi participăm de câțiva ani cu o echipă de vânzare destul de mare la acest Târg de Turism al României și în această primăvară ne-am gândit că ar fi foarte bine să aducem acest concept și în Baia Mare în încercarea de a deservi întreaga zonă  a județului Maramureș și nu numai, sperăm să avem participanți și din Satu Mare. Organizatorul efectiv este un tur operator care își deschide în acest an o cursă de Antalya direct de pe aeroportul din Baia Mare”, a declarat Diana Iluț, director agenție de turism.

Organizatorii alături de agențiile de turism partenere au pregătit oferte speciale și multe suprize pentru vizitatori. Atracția principală a târgului va fi cursa directă Baia Mare – Antalya cu plecări în fiecare sâmbătă începând cu 1 iunie, dar si oferte către Bodrum sau Ciprul de Nord cu plecări directe din Cluj-Napoca.

Programul de vizitare în cadrul Târgului de Turism al Maramureșului va fi următorul:

  • Vineri, 22 martie: 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 23 martie: 10:00 – 20:00
  • Duminică, 24 martie: 10:00 – 18:00
Articolul precedentVor fi reparate străzile pe care s-au făcut săpături pentru racordarea la rețeaua de gaz
Articolul următorEchipamente de ultimă generaţie pentru combaterea contrabandei cu tigări, în dotarea Poliției de Frontieră Sighetu Marmației