Şi-au dorit o carieră la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, s-au înscris la concursurile organizate pentru ocuparea a trei posturi, prin încadrare directă, şi au reuşit să obţină cele mai mari punctaje.

Începând de azi, 02 mai, Tîrla Diana Maria şi Herban Liviu Iuliu sunt ofiţeri de poliţie şi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Ambii s-au înscris la concurs din dorinţa de a trece din corpul agenţilor în cel al ofiţerilor şi au reuşit.

 Pentru Marchiş Andrei Vasile azi a fost prima zi în calitate de poliţist. Acesta a intrat în rândul poliţiştilor după promovarea concursului de încadrare directă din sursă externă. În prezenţa conducerii inspectoratului, Marchiş Vasile a depus jurământul, urmând să îşi desfăşoare activitatea la Compartimentul Exploatare şi Reparaţii Auto din cadrul Serviciului Logistic.

Conducerea unităţii i-a întâmpinat în această dimineaţă la sediul inspectoratului şi le-a urat mult succes în noua carieră.

Articolul precedentMaramureșean încarcerat de poliţişti pentru nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu
Articolul următorMinerul Baia Mare luptă în deplasare pentru a rămâne pe podium