Reţeaua din judeţul Maramureş va fi modernizată pe o lungime de circa 20 kilometri. Cele mai ample lucrări de investiţii se vor derula în Baia Mare şi Baia Sprie şi sunt realizate de compania distribuitoare de gaz metan.

Un număr de 9 proiecte de investiţii, cu o valoare totală care depăşeşte 4.75 milioane de lei (circa 1 milion de euro) sunt planificate pentru acest an în judeţul Maramureş.

Dintre acestea, 7 vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale, unul lucrări de modernizare la staţiile de reglare măsurare a presiunii şi un alt proiect urmăreşte modernizare prin protecţie catodică.

În municipiul Baia Mare trei dintre investiţii vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 11 kilometri pe B-dul Republicii, B-dul Bucureşti, str. Gării, Mărgeanului şi Motorului. Alt proiect vizează înlocuirea reţelei pe o lungime de aproximativ 3 kilometri pe străzile Nucului şi Grigore Ureche din municipiu.

Circa 1.5 kilometri de conducte şi branşamente vor fi înlocuiţi în Baia Spriepe străzile Cărămizilor, Gordanului şi Morii. Tot în acest an va fi modernizată şi staţia de reglare măsurare situată pe strada Forestierului, iar în localităţile Laschia, Făureşti şi Plopiş compania va realiza lucrări de protecţie catodică la reţeaua de gaz, pe o lungime de 6 kilometri.

Articolul precedentAu început lucrările de modernizare a străzilor din Cavnic
Articolul următorToxinfecţie alimentară la o grădiniţă privată din Baia Mare