Consilierii județeni maramureșeni au votat, miercuri, proiectul privind realizarea “Parcare la drum județean DJ 186 Rozavlea”, în valoare de peste 5 milioane de lei.

 
Parcarea va avea o suprafață totală de 2323 mp și va avea amenajate 18 spații de parcare, dintre care 15 spații vor fi pentru autoturisme, 2 spații pentru autocare și un spațiu pentru persoane cu dizabilități. De asemenea, vor fi construite grupuri sanitare, spațiu de joacă pentru copii, pistă de cicliști, spațiu de relaxare pentru cicliști și pentru conducătorii auto și stații de electrice de încărcare a vehiculelor.
Durata de implementare a proiectului este de 24 luni.
“Acest proiect este absolut necesar pentru dezvoltarea județului nostru și având în vedere că este prima parcare de acest fel pe care o construim în Maramureș, trebuie să identificăm terenuri și în alte zone din județ, unde să realizăm parcări la drumurile județene”, a transmis președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCe conține pâinea din magazinele românești – OTRAVĂ LA RAFT. InfoCons: „Gândiți-vă bine când o cumpărați!”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET