12 perchezitii domiciliare au fost efectuate luni de politistii maramureșeni, pe raza judetului. Cinci persoane au fost retinute.

In urma extinderii cercetarilor intr-un dosar penal privind comiterea de infractiuni silvice pe raza județului Maramureș, polițiștii Serviciului de Ordine Publica din cadrul I. P. J. Maramures au pus in aplicare 12 mandate de percheziție domiciliara. 13 barbati, cercetati pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu, omisiunea sesizarii, favorizarea faptuitorului, fals intelectual si uz de fals sunt banuiti ca au comis un prejudiciu bugetului de stat in valoare de 126.000 de lei.
In urma perchezitiilor efectuate azi pe raza localitatilor Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Viseu de Sus si a municipiului Baia Mare, au fost ridicate mai multe inscrisuri.
In urma administrarii probatoriului, fata de cinci persoane s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore. Persoanele retinute urmeaza a fi prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva.
La activitati au participat si politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Maramures.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitilor, dosarul aflandu-se sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.
Articolul precedent17 suspecți de infracțiuni identificați de polițiști într-o săptămână
Articolul următorPieton în stare de ebrietate, care mergea pe mijlocul drumului DN1C, accidentat de o autoutilitară