În această perioadă în județul Maramureș se desfășoară mai multe evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri. Prezent ieri la o astfel de acțiune care a avut loc în Giulești, consilierul județean Nicolae Mișulec a precizat că împlinirea a 100 de ani la înfăptuirea Marii Uniri s-a marcat într-un mod deosebit în județ.

 

Consilierul județean Nicoale Mișulec a fost prezent ieri la monumentul lui Ilie Lazăr unde a depus și o jerbă de flori.

 

”Marcarea Centenarului Marii Uniri cred că mai bine nu s-a putut organiza în județul Maramureș decât așa cum este organizat acum, și aici mă refer în mod special la proiectul care s-a inițiat de către Consiliul Județean Maramureș privind deplasarea spre Alba Iulia a celor 10 căruțe și a acelor maramureșeni care prin ploaie și prin ger se deplasează spre Alba Iulia”, a precizat Nicolae Mișulec, consilier județean.

 

În preajma Zilei Naționale a României, Nicolae Mișulec a transmis și un mesaj maramureșenilor.

 

”Pentru români și în special pentru maramureșeni le doresc armonie, înțelegere și să încercăm să lăsăm urmașilor noștri exact România pe care am preluat-o de la bunicii și părinții noștri, acesta este mesajul pe care îl fac eu ca om politic”, a adăugat consilierul județean.
Articolul precedentProgramul activităților ce vor avea loc în Baia Mare, de Ziua Națională a României
Articolul următorSe fac investiții la Școala Gimnazială Ieud