Cruzime fără margini în Sighetu Marmației. Un câine a fost târât după o mașină și apoi a fost aruncat într-un tomberon al adăpostului de animale din oraș.

Reprezentanții adăpostului de câini fără stăpâni din Sighetu Marmației au făcut public acest caz și au postat mai multe imagini cu câinele pe pagina de facebook a adăpostului.

 ”Nu e suficient că se abandonează, trebuie să ne mai arătăm și prostia. Puiuț târât dupa mașină, abandonat la ghena de gunoi a adapostului, bolnav de parvo. Te simți mai bărbat că ai chinuit un suflet mic, nu e destul că nu ți-ai sterilizat femela, ai simțit nevoia să îl și chinui. Și apoi ne plângem că sunt câini pe stradă, că atacă, cerem moartea câinilor, să se rezolve problema cât mai repede. Dacă omorâm astăzi toți câinii, în 3 zile e la fel, și din ce cauză? Omul, abandonul, înmulțirea necontrolată. Până nu se dau amenzi, până nu se constrâng oamenii, că nu se mai pune problema de a-i convinge, de a-și steriliza câinii din curte, problema nu se va rezolva”, au precizat reprezentanții adăpostului de câini fără stăpâni din Sighetu Marmației.

Dacă va fi prins făptașul riscă o amendă mare sau chiar să ajungă după gratii pentru o perioadă între 3 luni şi un an.

Articolul precedentPersoană urmărită, depistată de poliţiştii maramureşeni
Articolul următorMinerul joacă miercuri revanșa cu Bistrița, în deplasare