CS Minaur Baia Mare a învins duminică seara pe CSM Bacău cu scorul de 28-27 și cu cele trei puncte obținute, își păstrează locul pe podium și după etapa a cincea.

A fost un meci extreme de greu însă sportivii de la Minaur și-au dorit să rămână pe podium iar asta i-a motivat să lupte pentru victorie.

 “Noi am venit aici să facem un meci bun. Știam că întâlnim o echipă foarte solidă, care a făcut achiziții bune în această vară, dar și noi am venit cu inima hotărâtă să luăm cele trei puncte. A fost un meci frumos pentru public. Felicit echipa gazdă pentru victorie. Puteam obține mai mult, însă astăzi ne-au lipsit detaliile. Pot spune că acest cuplu de arbitri a pierdut de câteva ori legătura cu meciul și nu vorbesc  aici doar de partea mea. Astăzi însă, detaliile au făcut diferența”, a declarat Adrian Petrea antrenor CSM Bacău.

“A fost un meci foarte greu, asta este foarte clar. Sunt foarte mulțumit de rezultat, chiar dacă astăzi nu am jucat foarte bine. Este important că am câștigat și că echipa a muncit. Chiar dacă noi nu am jucat foarte bine, pot spune ca Bacău are o echipă foarte bună. Este bine să obținem maximum chiar și când nu merge așa cum trebuie. N-a fost deloc un meci simplu, dar sunt fericit că am câștigat. Și vreau să mulțumesc din nou publicului care ne-a ajutat foarte mult”, a precizat Stephane Plantin, antrenor Minaur.

Articolul precedentStruguri confiscaţi de poliţişti
Articolul următorOrdin de protecţie provizoriu emis împotriva unui bărbat din Sighetu Marmației