La Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures au fost depuse două sesizări cu privire la respingerea unor cereri, depuse de către reprezentantii a doua partide politice. 

În cereri se făcea referire la obţinerea unei copii xerox a listelor electorale suplimentare utilizate în procesul electoral la Secţia de votare nr.150.

Sesizarile au fost admise, iar Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a dispus prin Decizia nr.10 din 10.11.2019, eliberarea de către presedintele biroului electoral al Secţiei de votare nr.150 a copiilor xerox a listelor suplimentare, reprezentantului partidului politic respectiv din biroul secţiei de votare.

Presedintele biroului sectiei de votare a refuzat solicitările si a respins cererile depuse de catre reprezentantii partidelor politice.

Decizia nr 84 a biroului Electoral Central prevede obținerea/realizarea de copii xerox dupa lista electorala suplimentara, la incheierea procesului electoral din sectia de votare de catre reprezentantii partidelor politice membri in biroul sectiei de votare.

Articolul precedentMaramureșean cercetat după ce a postat pe un site de socializare buletinul de vot
Articolul următorALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rezultate exit poll IRES. Cine intra in turul 2