Azi noapte, la ora 02.20, în timp ce poliţiştii din Baia Sprie efectuau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe strada Decebal din oraş, au oprit pentru control un autoturism. În urma verificărilor poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Șișești. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată , un tânăr de 23 de ani din Tăuţii Măgherăuş a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul public cu o alcoolemie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a fost condus la Centrul de Permanență Seini unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articolul precedent10 autoturisme în curs de dezmembrare şi piese auto second hand indisponibilizate de poliţiştii de investigarea criminalităţii economice
Articolul următorUn nou bilanț îngrijorător. Autoritățile anunță 321 de români infectați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore