Doi bărbați din Maramureș s-au ales cu dosare penale după ce, azi-noapte, polițiștii i-au depistat băuți la volan. 

 

Unul dintre cei doi, un bărbat de 55 de ani din localitatea Ieud a fost oprit în trafic pentru control, marți seara, în jurul orei 22.00, de către polițiștii Secției 2 poliţie rurală Bogdan Vodă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei„, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe.

 

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au oprit azi noapte pentru control un autoturism care era condus, la ora 00:30, pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din oraş.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 32 de ani din municipiu care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei„, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentAna Maria Păcuraru, interviu cu vicepreședintele Huawei Europa, Radoslaw Kedzia: Cum ajută tehnologia 5G la dezvoltarea economiei mondiale
Articolul următor100% TU DECIZI! Gheorghe Falcă, primăria și scriitura. Contracte pe bandă rulantă către firma soției