Astăzi a început în Maramureș ediția 2019/2020 a Cupei Satelor, dedicată în acest an copiilor născuți în 2007 și mai mici. Opt echipe s-au înscris în Maramureș la ediția din acest an, o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

În Maramureș vor fi opt echipe, acestea fiind împărțite în trei grupe: Recea, Cicârlău – grupa A, Fărcașa, Băița de sub Codru, Mireșu Mare – grupa B, Ocna Șugatag, Bogdan Vodă, Săpânța – grupa C.

În prima fază a competiției, cea județeană, organizată pe plan local de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, au loc turneele în grupe, fiecare echipă având obligația de a organiza câte un turneu. Etapa grupelor va fi urmată – în luna martie 2020 – de turneul final pe Maramureș. 

Campioana Maramureșului la Cupa Satelor se va califica la etapa regională, planificată pentru perioada 29 martie – 10 mai, când – la nivelul țării – vor fi organizate 8 zone. Maramureșul face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare. În perioada 17-31 mai va fi programată etapa finală.

Articolul precedentTradiţiile Maramureșului, promovate la Bucureşti
Articolul următorStudenţii îşi aleg reprezentanţii