Festivitatea de chartare a clubului Leo Simba Sighetu Marmației a avut loc în 30 martie. Clubul are 38 de membri, care își propun să deruleze cât mai multe proiecte de voluntariat în folosul comunității.

Alături de membrii clubului Leo Simba la această festivitate au fost prezenți și reprezentanții Lions Parent, Lions Marmația, past governor Răzvan Rotta, directorul de imagine al Districtului Leo 124 România Denisa Deac și președintele Clubului Leo Bastion Cluj-Napoca Alexandru Ignat. Evenimentul a debutat cu intonarea imnurilor României, Statelor Unite, Lions și Leo.

”Are loc festivitatea de chartare a Simba Leo Club Sighetu Marmației. Cluburile Leo sunt o organizație pentru tineri a Lions Club Internațional, iar cuvântul Leo este o prescurtare pentru Leadership Experience Opportunity. Când am aflat că există oportunitate de a se înființa în Sighet un club de voluntariat am fost foarte încântată și am știut că mă voi implica de la început pentru că este o șansă unică pentru Sighet și este un pas pentru un viitor mai bun”, a declarat Flavia Vida, președintele Simba Leo Club Sighetu Marmației.

”Intrarea în acest club este o ocazie excepțională pentru fiecare membru și sperăm ca în cadrul acestui club să facem cât mai multe proiecte în folosul comunității prin care ne putem dezvolta pe plan spiritual și academic”, a precizat Naomi Pop, membră Simba Leo Club Sighetu Marmației.

”As vrea să mulțumesc în numele nostru Clubului Lions Marmația pentru sprijinul oferit și mai ales pentru organizarea acestui eveniment ce reprezintă primul pas spre formarea noastră”, a adăugat Denisa Borodi, membră Simba Leo Club Sighetu Marmației.

În cadrul acestui eveniment s-au înmânat diplomele de membri fondatori ai Simba Leo Club Sighet.

Articolul precedentBINE DE ȘTIUT: Peste 71 milioane de euro sunt disponibile pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale și asigurarea producției agricole
Articolul următorElevi și profesori din 7 județe vor participa la concursul ”Grigore C. Moisil”, găzduit de Baia Mare