La cele două servicii publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, respectiv serviciul public comunitar de pașapoarte, programul de lucru cu publicul se va desfășura, până la data de 31 martie, exclusiv în baza programarilor electronice realizate online pe platformele drpciv.ro și epasapoarte.ro .

Programul punctelor de lucru din teritoriu ale serviciului public comunitar de pașapoarte, de la Sighetu Marmației și Borșa se suspendă. Persoanele care și-au făcut programări online la aceste puncte de lucru sunt rugate să își facă programare online pe platforma www.epasapoarte.ro pentru sediul din municipiul Baia Mare, strada Aleea Școlii nr.1. Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate, în original.

Tuturor persoanelor care sunt programate li se solicită să respecte ora de programare și să evite pentru  așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului. Pentru ridicarea pașapoartelor simple electronice/pașapoarte simple temporare, accesul în locații se va face în baza tichetului eliberat la depunerea cererii și a documentului de identitate, în original.

Se recomandă cetățenilor să opteze pentru ridicarea pașapoartelor simple electronice prin serviciile de curierat – cheltuieli de expediţie 8 lei + TVA. În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Articolul precedentFlorin Cîțu RENUNȚĂ la funcția de premier!
Articolul următorComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”