Campania electorală pentru alegerea Președintelui României a început astăzi, 12 octombrie și se va termina în data de 9 Noiembrie ora 7.00.

În situația organizării turului II de scrutin, campania electorală începe la data de 15 Noiembrie și se încheie la data de 23 Noiembrie a.c., la ora 7.00 anunță Prefectura Maramureș.

 În campania electorală candidații și, după caz, partidele politice, alianțele politice și alianțele electorale, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale care i-au propus, precum și cetățenii au dreptul să își exprime opiniile în mod liber și fără nicio discriminare, prin mitinguri, adunări, marșuri, precum și prin mass-media.
Organizarea mitingurilor, adunărilor și marșurilor se poate face numai cu autorizările prevăzute de legislația în vigoare.
Mijloacele folosite în campania electorală nu pot contraveni ordinii de drept.
Legislația în vigoare prevede că în unitățile militare, în unitățile de învățământ, în timpul programului de învățământ, în sediile reprezentanțelor diplomatice, precum și în penitenciare, acțiunile de campanie electorală de orice tip sunt interzise.
Articolul precedentȘtiința Explorări debutează în noul campionat la Craiova
Articolul următorIncendiu în Lăpuș! Victimă o femeie de 20 de ani