Un grav accident a avut loc, în această dimineaţă, pe drumul național 1 C Dej – Baia Mare între Coplean și Cășeiu. 

Un autoturism Mercedes în valoare de aproximativ 150.000 de euro a fost implicat într-o coliziune cu un vehicul de teren.

În urma impactului violent cele două vehicule au fost distruse, iar mașina de teren a fost aruncată în șanț.

Potrivit IPJ Cluj, în urma accidentului rutieră rezultat rănirea a trei persoane, toți din autovehiculul de teren.

Cauza accidentului – este neadaptarea vitezei în curbă periculoasă, de către conducătorul auto care circulă pe direcția Dej spre Baia Mare. Acesta a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu auto care circulă regulamentar din sens opus. Persoanele rănite se aflau în auto condus regulamentar.

 ”O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de ieșirea din localitatea Coplean.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și trei persoane rămase blocate într-unul dintre acestea.Au fost desfășurate operațiuni pentru descarcerarea bărbatului de pe locul șoferului și au fost folosite echipamentele speciale pentru a scoate, fără a agrava posibilele afecțiuni suferite, două femei rămase blocate în același autoturism.

Cele trei persoane au fost preluate de către echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate erau conștiente și cooperante pe timpul intervenției pompierilor”, a transmis ISU Cluj.

Articolul precedentVreme călduroasă, la șfârșit de ianuarie
Articolul următorUn pompier maramureșean, salvator și în timpul liber