După ce în 8 noiembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a organizat în Sighetu Marmației o întâlnire de lucru cu delegații echipelor care evoluează în Liga 4, joi, 28 noiembrie, este rândul delegaților echipelor din Liga 5 să se întâlnească.   

De la ora 16.00 va avea loc un meci amical de fotbal între delegați, pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” din Baia Mare, pentru ca – de la 17.30 – să fie programată ședința de lucru. Schimbările care urmează să fie implementate la nivelul Ligii 5 în acest sezon, precum și modificările planificate de AJFMM pentru anul competițional următor sunt punctele aflate pe ordinea de zi.

 Din partea AJFMM, la eveniment vor participa: Zoltan Szekely – președinte AJFMM, Cristian Bogdan – vicepreședinte Comisia de Competiții, Emil Kemenes – președinte Comisia pentru Copii și Juniori, Florin Gherghel – secretar Comisia Județeană de Arbitri.

 

Articolul precedentPestă porcină africană, confirmată în localitatea Rozavlea
Articolul următorCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”